Wenche

 

Wenches Naturterapi  ble etablert sommeren 1991 og i starten var det aromaterapi som tiltalte meg mest. Det er spennende og berikende å arbeide med eteriske oljer, bruken er kosmetisk, på fysiske plager og noen også i mat. 

Det ble fort viktig for meg å dele erfaringene mine med andre, de flotte og virkningsfulle egenskapene som finnes gjemt i hver lille dråpe ekte eterisk olje, ja de er små "skatter". En høykvalitets produktpakke kom inn i bedriften under navnet "Beauty & Nature”. Selskapet ble senere kjøpt opp av "IngridK" og solgt av Wenches Naturterapi her i Norge. Høsten 2013 ble oljene overført til "Naturterapiskolen Nord" og Kate selger disse nå.

Jeg startet min yrkeskarriere på apotek som Apotektekniker og jobbet paralelt i denne bransen i 35 år. Tidlig fattet jeg interesse for også andre alternative behandlingsmetoder som Aromaterapi, Akupressur, Lymfedrenasje, Babymassasje, Barnehagemassasje, Reiki, HypnoTerapi og nå holder jeg på å avslutte studiet i Psykosyntese terapi (psykologi med sjel). Mestergrad i Reiki tok jeg i 1997 og har holdt kurs på alle nivå i Reiki (tre nivå og lærerutdannelse). Reiki er for meg en effektiv metode for å finne ro og harmoni i en hektisk hverdag. Reiki betyr direkte oversattt - UNIVERSELL LIVSKRAFT. 

Jeg har også erfaring som rådgiver og kursleder i "Jobbklubb" og "Veien videre", dette i en privat bedrift hvor NAV var oppdragsgiver. To år i Aleris Helse AS som sekretær ved kirurgisk poliklinikk i ortopedi.   I mai 2014 flyttet jeg til Søndre Land hvor jeg er medlever og ansatt som nestleder i Stiftelsen Solliakollektivet, en behandlingsinstitusjon for tidligere rusmissbrukere.  

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter
Wenche's Naturterapi - Tlf: 957 42 111