Wenche

 

Wenches Naturterapi  ble etablert sommeren 1991.
I starten var det aromaterapi som tiltalte meg mest, og det er spennende og berikende å arbeide med eteriske oljer. Bruken av oljene er kosmetisk og best i oljeblandinger til fysiske og psykiske plager. Det ble viktig for meg å dele erfaringene mine med andre, de flotte og virkningsfulle egenskapene som finnes gjemt i hver lille dråpe ekte eterisk olje, de er små "skatter".
En høykvalitets produktpakke kom inn i bedriften under navnet "Beauty & Nature”. Selskapet ble senere kjøpt opp av "IngridK" og solgt av Wenches Naturterapi i Norge. Høsten 2013 ble oljene overført til "Naturterapiskolen Nord" og Kate selger disse rene kvalitetsoljene nå.

Jeg startet min yrkeskarriere på apotek som Apotektekniker og har jobbet i denne bransen i 35 år. Underveis har jeg også fattet interesse for alternative behandlingsmetoder og tatt flere utdannelser i forskjellige rettninger som Aromaterapi, Akupressur, Lymfedrenasje, Babymassasje, Barnehagemassasje, Reiki, HypnoTerapi, Emente samtaleterapi og nå er jeg i sluttfasen mot diplomering som Psykoterapeut i rettning Psykosyntese terapi (psykologi med sjel).

Gjennom årene har jeg holdt mange kurs på alle nivå i Reiki. Reiki er for meg en effektiv metode, her finner jeg ro og harmoni i en ellers hektisk hverdag.  

Videre har jeg erfaring som rådgiver og kursleder i "Jobbklubb" og "Veien videre", dette fra en privat bedrift der NAV var oppdragsgiver. 

To år i Aleris Helse AS som sekretær ved kirurgisk poliklinikk i Ortopedi.

Nestleder/avdelingsleder i Stiftelsen Solliakollektivet, avdeling Sollia som er en behandlingsinstitusjon for tidligere rusmissbrukere, et kollektiv med arbeid og fellesskap som metode. 

Nå arbeider jeg som Miljøterapeut ved Stendi AS, tidligere Aleris Ungplan og BOI. Her er jeg medlever i fast turnus i PU bolig. Som medlever har jeg en del fri mellom turnusene og da er jeg å finne i en klinikk i Horten. Som Psykoterapeut og i sluttfasen på en 4 års studie i Psykosyntese (psykologi med sjel) tar jeg imot klienter til studentpris.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter
Wenche's Naturterapi - Tlf: 957 42 111